Huizenjacht

Vandaag in Huizenjacht: Vokje en Michiel. Zij zoeken een jarendertigwoning niet te ver van het centrum van Boxtel. Het huis moet genoeg ruimte bieden voor hun kinderen Lynn (6) en Milan (4). Verder moet er groen in de buurt zijn voor het uitlaten van labrador Steve (3). Presentatrice en multitalent Nance gaat met het paar op zoek.

Nance: ‘Wat zijn zoal jullie wensen?’

Vokje: ‘We zoeken dus een jarendertigwoning, het liefst met authentieke details.’

Michiel: ‘Ja, we zijn dol op authentieke details. En we vinden sfeer heel belangrijk.’

Vokje: ‘Ja, sfeer is wel het allerbelangrijkst. Samen met de ruimte en toch ook wel de locatie.’

Michiel: ‘Ja, wij vinden het erg belangrijk om niet te ver van het centrum te zitten.’

Vokje: ‘Wij zijn gek op het centrum.’

Michiel: ‘Inderdaad. En op authentieke details.’

Nance: ‘We gaan dus voor Vokje en Michiel op zoek naar een jarendertigwoning, niet te ver van het centrum van Boxtel, met genoeg ruimte en met authentieke details. Gaan jullie mee?’.

Een jingle klinkt.

Straks in Huizenjacht: Vokje en Michiel bekijken het eerste huis, dat weliswaar klein is, maar wel veel sfeer heeft en enkele fraaie authentieke details bevat. Verder roepen we de hulp in van een tot binnenhuisarchitect omgeschoolde ex-soapie om het appartement van Sjaan en Harry uit Amsterdam-Oost ruimer te laten ogen. Onze twee halfbekakte roséwijven kopen een paar kussens, steken wat kaarsen aan en noemen het een restyling(‘We hebben helaas het hele budget moeten gebruiken’) en ten slotte zet onze goedlachse designer Bertram op zijn iPad enkele grijze blokken op elkaar en tadaa: een moderne living.

Blijf kijken!

#huizenjacht#nance

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *